sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Kasseja, kasseja, kasseja

Voiko ihmisellä oikeasti olla liikaa kasseja, laukkuja, pussukoita? No ei kyllä voi. Jos kassien määrä on jollekin Ongelma, niin mielestäni vika löytyy silloin liian pienistä säilytystiloista!

Viimeisimmät tekeleet kassirintamalta esittäytyvät tässä. Löysin matonkudesäkeistä ihania putkikuteita, joista sitten virkkasin tuon suuremman säkin ja koukkusin valkoisen lähettilaukun. Koukkuaminen on uskomattoman upea tekniikka. Tässäkin laukussa koukkusin pelkkää perussilmukkaa ja pinnasta tuli ihanan kangasmainen. Molemmat kassi-pussukat ovat olleet jatkuvassa käytössä ja herättäneet ohikulkijoissa kiinnostusta. Näihin minulla ei ole ohjeita, koska kumpainenkin valmistui suosikkitavallani: suunnitelmat tehdään työn edetessä. 1 kommentti:

Piki kirjoitti...

Tulin katsastamaan tätä kassia, kun mulla on vihdoinkin ontelokuitua, josta voisin ajatella tekeväni jotain tän suuntaista. Kuvia katselin ja muistelin sun puhuneen, että teit eka ton varsinaisen kassin kappaleen ja sitten sivut yhtenä kappaleena, samalla kiinnittäen ne varsinaiseen kassiin. Muistanko oikein? Paljonko sulle meni kassiin kudetta?