tiistai 25. tammikuuta 2011

Matto valmistui

Sain kylppärin uuden maton valmiiksi! Ajatuksenani oli virkata samoista trikookuteista vielä pari koria kylppärin pikkutavaroille, mutta saman väriset kuteet loppuivat kesken. Varoituksen sana on sanottava niille, jotka aikovat mattovirkkauksen aloittaa: Homma vie niin mukanaan, että "nyt se on valmis"-päätöksen tekeminen on enemmän kuin hankalaa. Yksi kerros vielä -ajattelullani ei matosta olisi tullut ikinä valmista, joten kuteiden loppuminen olikin ehkä tämän projektin pelastus :)


Löysin kirppikseltä ohuenohuita pellavalankoja, joista aloitin samointein haarukoimaan ohuen villalangan kera pötkylöitä. Kun pötkylöitä on kertynyt riittävä määrä, niin tuumin yhdistää ne joksikin liivin tapaiseksi. Liivin valmistumiseen saattaa vierähtää tovi kavereineen, mutta palataan siihen sitten, kun on sen aika.
Suloista päivänjatkoa, ihanaiset! Siementilaukseni tuli vihdoin postissa ja aion viettää loppupäivän rapistelemalla niitä lukuisia siemenpusseja ja järjestelemällä niitä esikasvatusaikojen mukaan...

4 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Hyvä tuli matosta.

Minäkin jo etsin itse kerätyt siemenet pöydälle odottelemaan...

Mari kirjoitti...

Oi, kun sinä olet Neferi ahkera! Sain itsekerättyjä unikon siemeniä ison purkillisen ja ne aion kylvää, muuten kiinnostukseni on suuntautunut hyötytarhan puolelle.

Tarina kirjoitti...

Matosta tuli kaunis kukkanen!
Ha-haa siellä soitellaan siemenpusseja kuin marakasseja ;o).
Viimeyönä uneksin yrteistä.
Namu unia!

ArualMaria kirjoitti...

Hieno matto, kauniit värit ja kaunista jälkeä!