sunnuntai 9. tammikuuta 2011

patalappuja ja ikean tuliaisia


Virkkasin pinon patalappuja paksuhkoista langoista ja kaksinkertaisena tämän hetken suosikkiväreilläni. Joku voisi tuumia, että sillä on jäänyt joulu päälle, mutta yllätysyllätys, en ole jouluihminen koristellaan kaikki paikat-mielessä, tunnustan.

 
Jotenkin miellän harmaan, tummanpunaisen, sammaleenvihreän ja pellavan värit niin silmään sopiviksi, etten välitä, vaikka useimmille tuovatkin joulun mieleen. Meillä on sitten joulu ainainen. 


Senkin kehtaan tunnustaa, että kävin perjantaina ikeassa ystäväni kanssa. Ihan pari muutakin ihmistä oli keksinyt perjantain olevan mitä otollisin päivä kyseisessä kaupassa pyörimiselle. Selvisimme kuitenkin hengissä ulos ja kotoa saadut ohjeet tuli täytettyä kirjaimellisesti: lastulevyä ei matkassa tullut, mutta muutamia rautaisia juttuja oli autoon lastautunut. Tänään sitten yhteistuumin ruuvailtiin rautatangot seiniin ja ripustusritilä kattoon, hellan yläpuolelle siihen leivinuunin kupeeseen.4 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Tosi hyvät värit noissa pannulapuissa :).

Meillä on noita samoja Ikean värkkejä myös ja olen tykännyt.

Mari kirjoitti...

Kiva kuulla, etten ole värimieltymysteni kanssa vallan yksin :)
Olen saapastellut keittiössä edestakaisin tuijottamassa noita tankoja ja ritilää. Kohta ollaan jo siinä hetkessä, että ajttelee niiden olleen siinä n aina. Tykkään kanssa kovasti!

Auli kirjoitti...

Voi jestas miten ihana hella! On ne patalaputkin söpöjä , mutta tuollainen hella on todella upea!

Mari kirjoitti...

Kiitos Auli, kyllä se hella onkin kovassa käytössä ja niin, leivinuuni toki myös :)