tiistai 8. maaliskuuta 2011

Ensimmäinen tunnustukseni

Voi ihana Auli minkä teit! Sain naistenpäivän kunniaksi tämän tunnustuksen mahtavan virveriikka - blogin Aulilta. Koitin vastailla tunnustuksen mukana tulleisiin kysymyksiin tunnollisesti ja ajatuksella, sillä olen niin otettu tästä :)
1. Milloin aloitit blogin
Oma blogi on minulle todella uusi juttu ja opin blogin pitämisestä liki päivittäin uusia asioita. Aloitin blogini 14.12.2010 ja heti alkuun minut yllätti se, että näitä minun juttujani oikeasti joku käy jopa lukemassa. Olen erittäin otettu siitä, että olen saanut vakkarilukijoita, joiden mainiot kommentit lämmittävät joka kerta mieltäni. Blogiystävyys ei siis olekaan urbaani legenda! Lämmin kiitos etenkin Aulille, Neferille ja Tarinalle!

2 Mistä kirjoitat? Mitä käsittelet?
Kirjoitan kaikenmaailman käsitöistä, askartelukokeiluista, kirjoista ja  nauratan jopa itseäni puutarhapöhelyydelläni. Tarkoitukseni on kirjoittaa myös keittiöpuuhasteluista, lähinnä erilaisten säilykkeiden keittelystä ja kuivailusta. Kuvailen myös semi-maalaiselämäämme, rakkaiden kissojen touhuja ja puutarhuriopintojen ihanaa, mutta joskus ehkä kivistäkin polkua.

3. Mikä tekee blogistasi erityisen?
Ööh, tämä on hankala. Ehkä se, että täysin häpeilemättä kuvaan ja julkaista pläjäytän myös niitä ei niin onnistuneita-käsityökokeilujani :) 

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin?
Olen jo pitkään lukenut muiden blogeja ja aina kuvitellut, että blogin pitäminen on nörtillisesti vaativaa ja muutenkin hankalaa. Vuosien ajan siis vain ihailin muiden taitoa ja viitseliäisyyttä ja poimin talteen mitä upeampia ideoita ja ohjeita. Muhitin blogi-ajatusta ajukopassani ja lopullinen sysäys aloittamiseen tuli, kun eksyin bloggerin aloitussivulle ties mitä asiaa googlatessani. Oli siis sen aika :)

5. Mitä haluaisit muuttaa?
Haluan oppia kuvaamisen taitoa niin, etten joka postauksen yhteydessä ajattele, että voikun osaisin kuvata paremmin. Tilasimme juuri järkkärin, joten kun opin käyttämään sitä, niin en enää voi syytellä edes kameraa.

Haluan jatkaa tätä tunnustusta Lintulepakko - blogiin, jossa vieraillessa tulee aina hyvälle mielelle.

3 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Hyvin vastattu. Se onkin jännää, että tämä bloggailu ei olekaan teknisesti niin vaikeaa kun kuvitteli. Itse en vuosikausiin uskaltanut edes kommentoida koskaan mitään. Ja sellaisten arkiasioiden jakaminen toisten kanssa on jollakin tavalla hyvin positiivista, hyvän mielen jkamista!

Lintulepakko kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lintulepakko kirjoitti...

Kaunis kiitos tunnustuksesta. Palautetta on aina kiva saada, varsinkin positiivista. :)