perjantai 4. maaliskuuta 2011

Hartianlämmitin

Ikuisuusprojektitkin valmistuu ajallaan. Olen tehnyt tätä olkapäille heitettävää lämmitintä aina sellaisilla automatkoilla, kun en itse ole ollut (auton) puikoissa.
Valmistuminen tapahtui sitten kotisohvalla hyvin flunssaisen koukkuajan toimesta.
Lankana on HjerteGarnin mohairsekoite Play it ja sitä kului hiukan alle 300g. Huivi on yli metrin leveä ja puolitoista metriä pitkä, juurikin passelin kokoinen tarkoitukseensa. Suloisen pehmeä, kevyt ja oivallisesti lämmittävä. Keskiosan koukkusin perussilmukalla ja päihin tein kaksoispylväitä muistuttavaa kolmoissilmukkaa.


Kuvaajan osaamattomuudesta johtuen eivät nämä kuvat taaskaan kerro koko totuutta :) Pitäisiköhän oikeasti vihdoin alkaa panostamaan kuvaamisen opetteluun? Nojatuolin käsinojalle on Cindy jättänyt merkkinsä. Cindy rrrrakastaa nahkaa ja raatelee tomerasti kaiken nahkaisen autuas, poissaoleva katse silmissään.

4 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Kuvaaminen ei ole aina helppoa. Minä en saa ainakaan salamavalolla mitään onnistumaan. Saoin monien töiden (just huivit) asettelu on vaikeaa. Varsinkaan jos kantti ei kestä sitä, että kuvaisi itseään (mulla ei). Hieno huivi kuitenkin, kyllä tuosta nyt saa selvää!

Mari kirjoitti...

Juu, en kanssa halua kuvaan mukaan :) Pitäisi varmaan olla mallinukke näitä kuvailuja varten.

Tarina kirjoitti...

Wow kuinka upea huivi!
Ihanan nostalgisia kirjalöytöjä!
Kerrothan meillekin hauskoja vinkkejä & niksejä kirjoista opiksi sekä ojennukseksi ;o)
Viihtyisää viikonloppua!

Mari kirjoitti...

Hauska idea, Tarina. Täytyykin poimia muutamia kaunistautumis-helmiä kaikkien iloksi.
Mukavaa viikonlopun alkua!