tiistai 15. maaliskuuta 2011

Ikkunalla vihertää

Kasvukaapissa on kivaa!
Esikasvatushyllyillä ja ikkunalaudoilla vihertää jo kivasti. Koulin osan yrteistä ja chileistä jo seuraaviin asumuksiinsa, kylvin kurkun (Double Yield) ja ihastelen melonien tomeria alkuja. Tomaatitkin jo itävät ja persiljapurkin vielä noin suurennuslasilla havaittava vaaleanvihreys enteilee, että huomenna sieltäkin pöngitään kunnolla esiin.
Ihana kevät!
Chilit uusissa yksiöissään


Yrttiselleri ja basilika koulittuina
Sormet syyhyävät päästä omenapuiden leikkuuhommiin. Upouudet, pitkävartiset sekatöörit  kiiltelevät houkuttelevina kuistinnurkassa ja  kevätaurinko lämmittää suloisen kutsuvasti.


 Ainoa asia, joka pidättelee sisällä, on leikko- ja ruukkukukkalista, joka   pitää opetella ensi viikoksi. 35 kukan tunnistus ja tieteellisten nimien muistiin painaminen on vielä hiukan vaiheessa. Hedelmä- ja marjalista on onneksi jo kuitenkin hallussa :)

3 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Minulla vihertää vasta herneenversopurkki :)

Lintulepakko kirjoitti...

Mulla vihertää vain olohuoneen tyynyt! Mietin, laitanko tänä keväänä sormia multaan ollenkaan.....ja jollen laita, harmittelen koko kesän.

Tarina kirjoitti...

Minun lastentarha ei ole ihan noin pitkällä, mutta kohta täytynee kiinalainenruohosipuli laittaa kotoutumaan isoon köökinakkuna kukkapurkkiin.
Nii-in ja saada lopuille taimille uusi koti.
Tunnen myötätuntoa näiden latinalaisien ritirampsujen ulkoluvusta ... ihmisen kroppakin on niitä latinalaisia täynnä, vaik ei olisikaan latino.
Namu unia!