lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kaulapussukka ja sukat


Kuljin aivan "sattumalta" Prisman lankahyllyn ohi ja matkaani tarttui muutama kerä Novitan Villavaa (100% villa), kun kerran edullisesti oli tyrkyllä :) Väri toi mieleeni ihastuttavan sekoituksen makeita, jopa äiteliä makuja, kuten maitokahvi-toffee-hattara. Sukat syntyivät rentouttavana välipalana parina iltana, enkä edes miettinyt raitojen asettumisia tai värinvaihtojen kohtia, annoin mennä vaan ja nautin kyydistä. Lopputuloksesta sitten huomasin, että aivan turha noita värejä olisi ollutkin täsmäillä, sillä eri kerissä värit olivat eri järjestyksessä(katsoi sitten kummasta päästä tahansa) ja toisessa kerässä ei ollut mokkakahvin väriä ollenkaan.


Pussukan koukkusin koulussa ja hipistelin kukkakoristeineen sitten kotona. Nyt koulunaulakko-aikana olen huomannut, että jos aamulla sattuu pukeutumaan taskuttomaan yläosaan, niin ongelmaksi tulee kaivella kännykkää ja muuta pikkusälää kassin pohjalta. Tarvitsin siis pussukan ja tällainen siitä sitten tuli.


Pussukka oli kiva tehdä ja koukkuamalla sain siihen jämäkämmän, kankaanomaisen pinnan. Saattaa olla, että näitä syntyy vielä eri väreissä. Ohjetta minulla ei tähän(kään) ollut, mietin siinä tehdessä ja ihan kiva lopputulos kuitenkin syntyi. Villava on miellyttävä lanka niin neuloa kuin koukutakkin, pehmoinen ja juokseva.

7 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Ihana kassi ja nätit on sukatkin! Samaa lankaa minäkin hiplasin kaupassa, mut sinne jäi, kun ei heti keksinyt mitä tekis.

MariJ kirjoitti...

Ihana pussukka ja kivat sukat!

Lila kirjoitti...

Ompas nätti pussukka, eikä sukissakaan ole mitään vikaa vaan nätit nekin:)

Tintin kirjoitti...

Kaunis pussukka. Koukkuaminen on hauskaa puuhaa.

Minullakin on tuollainen kaulapussukka, kun en viitsi koko päivää raahata käsilaukkua mukana.

Auli kirjoitti...

Minulla sattuu olemaan kaksi kerää tuota ihan samaa lankaa. Kiva nähädä millaista jälkeä siitä tulee. Se on tosi pehmeää ja 100%villaa. Ajattelin siitä sormikkaita mutta voi olla, että raidoitus on niihin paksua. Jotain muuta siis! Hyvää viikonloppua!

Neferi kirjoitti...

Ja taas lankaa, jota en tiennyt olevankaan. Hauska pussukka tuli koukkuamalla.

Tarina kirjoitti...

Eipä mene taskuttomalla tilpehöörit hukkaan, kun on noin soma pussukka!
Mukavaa alkanutta viikkoa!