torstai 21. huhtikuuta 2011

Eläinlääkäri- ja kirppisreissuja

Tänään oli heti aamusta eläinlääkärireissu ohjelmassa. Manta alkoi eilen illalla valuttamaan kuolaa aivan jojona. En löytänyt suusta mitään vierasesinettä, eikä herra muutenkaan suutaan aristellut. Kirkas kuola vaan valui tippoina suupielistä. Pakkohan se oli samoin tein varata aika aamuksi. Aamulla sitten kissaherra oli aivan kummissaan, sillä aamurutiinit ei toimineet: Ruokaa ei tippunut, ovet eivät vilkaisulla auenneetkaan ja pojan oli nöyrryttävä sisävessaan asioilleen, yäk.
Kovaäänisten vastalauseiden saattelemana Manta laitettiin kantokoppaan ja autoon. Se on valtava määrä, minkä kissa saa ladattua katseeseensa halveksuntaa, pettymystä ja kiukkua.
Onneksi lääkäritäti oli kiva ja hujautti rauhoittavan piikin aivan huomaamatta. Hammaskiven poistohan se sitten tehtiin. Manta on jo sen ikäinen kissa, että myös munuaiset saattaisivat aiheuttaa suuvaivoja. Onneksi niin ei ollut. Nyt ollaan jo takaisin kotona ja nukutaan inhaa kokemusta pois mielestä. Cindy pomppii Mantan ympärillä ja on kummissaan, kun äijä ei komentele taikka juoksuta häntä pitkin taloa.
En halua ottaa ressukasta kissaherrasta nyt kuvaa tänne, antaa pojan huilia rauhassa.

Eilen kävin pitkästä aikaa kirpparilla. Siis ainakaan viikkoon en ole käynyt :) Saaliiksi löytyi kiva pannumyssy ja iso pussillinen käsinvirkattuja pitsejä(taas). Nuo pitsit on mun heikkous, eikä niitä vaan voi jättää kirppareilta ostamatta...


7 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Kadehdittava kirpparisaalis :)

Sirpa kirjoitti...

Onneksi Manta on kunnossa! Ihania pitsejä olet löytänyt! Eihän tuollaisia voi jättää ostamatta! :)

Eija kirjoitti...

Koitan kans kirpparilta pitsejä etsiskellä, aivan kadehtien ihailen löytöäsi.

Tintti kirjoitti...

Ihania pitsejä! En mä vaan tuollaisia kirpparilta löydä.

Huvitti tuo teidän Manta, kun entinen työkaverini on samanniminen ja muutamissa kohdissa kuulosti niin tutulta (häneltä ei tosin valunut kuola suusta).

Auli kirjoitti...

No, onneksi kissa on kotona ja kunnossa! Hienoja pitsejä löysit! Minäkin olisin ihantaatusti ostanut nuo jos olisin ollut paikalla! Hyvää Pääsiäistä!

Mari kirjoitti...

Harvoin minäkin näitä pitsiaarteita löydän, siksi halusinkin kuvata ja esitellä ne teille.
Manta voi näin illalla jo hyvin, ruoka ei vielä maistu, mutta ensimmäiset maukaisu-komennot on annettu ulko-ovella :)
Tintti: Hauska yhteensattuma työkaverisi kanssa :)

Zelda kirjoitti...

Aivan upeita pitsejä, en varmaankaan pystyisi minäkään niitä kirppikselle jättämään.

Paranemista Mantalle.