maanantai 2. toukokuuta 2011

Ilmakuvia

Olin jo niin päättänyt, etten tästä toisesta arkitodellisuudestani kirjoittelisi, mutta otin tänään ensimmäistä kertaa uuden kameran lennolle mukaan ja olen aika tohkeissani, kun säästä ja kuvaajan osaamattomuudesta huolimatta näistä tunnistaa reissuetapit :) Työni ei enää ole ilmailun parissa, mutta rakkaaksi harrastukseksi kaikenlainen ilmailu on edelleen jäänyt.
Käväistiin siis pikaisesti Räyskälä-Malmi-Räyskälä ja napsin paluumatkalla kaikenmoisia otoksia. Tässä muutama tunnistettava paikka:

Ensin Jokela ja siitä sitten Hyvinkäälle Oikeaan ylänurkkaan jää ihana Aseman koulu, jossa minäkin ala-asteopinnot suoritin. Lämpimiä muistoja. Voi mahdoton, miltä tuo keskustan rakstahomma näyttää kokonaisuutena. Aikamoinen työmaa on..
Siitä sitten jatkettiin Riihimäelle ja bongasin sieltäkin muutaman tutun paikan:

Ja sitten vielä Lopen kirkonkylä ja sen kaunis kirkko:5 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Hauska näkökulma! Harvemmin on päässyt itse katselemaan.

Auli kirjoitti...

Milenkiintoisia kuvia. Minäkin oikein tihrustin Riksua kun se on kovin tuttu paikka minulle. Kävin siellä parikymmentä vuotta muutaman kerran vuodessa kylässä, mutta kuvat ei tainneet olla sieltä suunnalta.

Katjuksa kirjoitti...

Huiseja kuvia!

Minä, tasamaan lättäjalka, en ole maailmanpyörää korkiammalla käyny...

No miepä ruppeen kans siun blogin lukijaksi, kun tämän nyt löysin kommenttisi johdosta, mielenkiintoiselta näyttää näin pikavilaisulla.

Anonyymi kirjoitti...

Lentohommia, vau! Kuvat, etenkin Hyvinkään remontista, on tosi hyviä, niistä näkee vaikka mitä! Saahan kesäkuvia sitten kanssa? -jossukka-

Tarina kirjoitti...

Keskusta on pelkää rakennustyömaata =/