maanantai 27. kesäkuuta 2011

Bavarian tyynynpäälliset

Voi mahdoton miten koukussa olenkaan nyt tähän Bavarian-virkkaukseen, ihan itseäkin huvittaa ja suuresti :)
Virkkasin kirjastohuoneeseen kaksi villaista tyynynpäällistä talvi-iltojen lukuhetkiä lämmittämään. Näitä tehdessäni välähti mieleeni ajatus siitä, miten voisin tietysti tehdä torkkupeiton samaa sarjaa... Ja todo-lista kasvoi välittömästi :) KYHäilyt pitää toki ensin tehdä ja sitten vasta aloittaa uusia töitä. Tässä siis KYH#6 ja KYH#12:


17 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Voi miten kauniita! Mä taas en jotenkin syttynyt tuohon Bavariaan tekniikkana,lahopää kunei aina muistanut ottaa sitä pylvästä takakautta :)

Lila kirjoitti...

Voi miten kaunis:)

Pirjo kirjoitti...

Minä säästelen tuota tekniikkaa sitten johonkin KyJy-työhön, ehkäpä juuri peittoon, riippuu kuinka hyvin opin tekniikan... Kauniita nuo tyynynpäälliset :)

miutsi kirjoitti...

Hienoja töitä. Täytyy itekin kokeilla tota Bavarian tekniikkaa, kunhan ensin saa noi KYHit pois alta :)

Auli kirjoitti...

Nuo on kyllä niin kivoja virkattuja töitä ja ne n aina niin akuniita!Mulle on tullut postiin aiheeseen liittyvä kirja, jonka tilasin viime viikolla. Se on postissa, mutten vielä hakenut sitä kun on tätä matkaa kuitenkin postiin 10km. Esittelen sen sitten jossakin vaiheessa. Mielenkiinontoista nähdä mitä siinä on...

mokkakissa kirjoitti...

Hienoja. Luin tuon bavaria-ohjeen enkä tapani mukaan ymmärtänyt mitään... virkkaus on jotenkin niin ulkoavaruuden hommia kutomiseen verrattuna, siinä kun voi eksyä jotenkin helpommin. pakko tuota nyt onkokeilla kuitenkin.

Mari kirjoitti...

Auli: Mahtaakohan se olla sama kirja kuin minulla(Learn to do Bavarian Crochet?) Jos se on eri kirja, niin tiedän jo, että minullakin alkaa polttelemaan mennä kirjaostoksille :)

Neferi kirjoitti...

Hienon näköistä :)

Milukka kirjoitti...

Kaunis kuin mikä!
Jotain Kyjyyn vois tuolla tekniikalla tehdäkin

Pirjo kirjoitti...

Kauniit värit tyynynpäällisissä!

Paula Kristiina kirjoitti...

On kyllä kauniita ja kauniit värit! Mullekkin tuli himo tähän virkkaukseen mutta välillä olin luvannut tehdä muutamat sukat. Äitini sairastui tähän kans (sitä sun tätä blogi). Ajattelin myös kotiin tehdä tyynynpääliset. Aurinkoista päivää sinulle :)!

Ihalaiska kirjoitti...

Ihania tyynynpäällisiä! Tykkään!

Katjuksa kirjoitti...

Tosi kauniit. Tykkään harmaista.

Keskimaan Kissala SYS, SIA, OSH kirjoitti...

Mäkin tykkään! Ja kiitos vielä kerran ohjeesta. Nyt yritän pähkäillä, miten saan koneeseen kuljetettua viikonloppuna virkkuukoukun ja langat, että on matkalla jotain askaretta :)

Tarina kirjoitti...

Kauniit tyynynpääliset ...
tervetuloa talviset lukuhetket kirjastossa.
(jonkin ajan päästä)
Leppoisaa päivää!

Aava kirjoitti...

Voi miten kauniita! Itse olen juuri päättelemässä ensimmäistä Bavarian-patalappua erinomaisen ohjeesi pohjalta. :) Tuo sta torkkupeitostakin tulee varmasti ihana, odotan näkeväni sen valmiina, joten taidanpa seurata blogisi tapahtumia jatkossakin :)

ArualMaria kirjoitti...

Jännä tekniikka, hienot tyynynpäälliset.