lauantai 4. kesäkuuta 2011

Taimia ja KYHäilyä

No niin, kivat ylppärijuhlat tuli juhlittua, vaikka liivi ei ihan ehtinytkään valmistua päälle asti :)
Menomatkalla sain sen melkein valmiiksi, mutta olin jättänyt reunapitsin ohjeen kotiin, niinpä liivin tekele jäi autoon kässäpussiin häpeämään. Paluumatkalla keksin, että tarvitsen tietysti liiville kaveriksi (yllätys?) kassin ja aloitin virkkaamisen välittömästi samalla ympyrämallilla kuin edellinenkin kassi tuli tehtyä. Tässä siis KYH #4


Kävimme eilen ystäväni kanssa kukkahattutätien kesäretkellä Forssassa. Aloitimme tietysti taimimyymälästä, jossa vierähtikin sitten tovi :) Ostokset jäivät kuitenkin molemmilla erittäin maltillisiksi. Mukaani tarttui 6 kpl euron perennoja. Kaikki perennat ovat valkoisia, sillä olen erityisen viehättynyt valkoisiin kukkiin. Lisäksi tarvitsin yhden köynnöshortensian kiipeilemään ovenpielen omenapuuhun ja pari-kolme yrttiä tietysti sekä sitten se varsinainen reissun päätarkoitus: Rusotuomipihlaja Härkätien herkku!
Tietty kävimme herkuttelemassa lounaan kiinalaisessa ja sitten tutkimme pari mainiota kirppistä, pääasiassa kassilöytöjä tehden :) Ihana päivä, kiitos ystäväni!

3 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Kiva pyörylä tulossa!

Pirjo kirjoitti...

Tuon tyyppisestä kassista minäkin olen haaveillut ja meninkin katsomaan tuota ohjetta... Hmm... Mistä langasta sinä teit tuon? Minulla on tuota Eskimoa vain 2 kerää, voisikohan tehdä jostain muusta..? Joka tapauksessa kiva kassi! :)

Mari kirjoitti...

Olen käyttänyt puuvillalankojen loppuja tuohon kassiin, eikä ole vyötteitä enää tallella. Tämä sininen kassi on tehty säästökeristä ja Kotiväki Colorista. Kassi on huiman nopea tehdä, suosittelen :)