lauantai 2. heinäkuuta 2011

Bavarian torkkupeitto

Hehee, en sitten pystynyt pitämään itseäni aisoissa. Torkkupeiton aloittaminen poltteli niin kovasti, että pakkohan se oli antaa sen verran itselleen periksi, että pienenpienen alun sai virkattua odottelemaan :)


Tässä aloitus tehdään niin, että ketjusilmukoita virkataan haluttujen keskiympyröiden määrä x 10 ja sitten vielä 2 kääntymistä varten. Kuvan peitossa oli siis 52 ketjusilmukkaa. Ks 2.kjs, hypätään 4 kjs yli ja tehdään seuraavaan: 4 kaksoispylvästä + 1 kjs + 4 kaksoispylvästä, hypätään 4 kjs yli ja seuraavaan kjs:aan ks. Näin edetään kerros loppuun. Viimeisenä tulee ks, jonka jälkeen sama homma toistuu kjs ketjun toisella puolella.
Seuraavalla värillä tehdäänkin jo sitten tutusti niitä simpukoita, muistetaan vaan, että päätyihin tulee ensimmäisellä kerroksella nurkat vierekkäin :)
Bavarian tekniikan perusohje löytyy täältä.

9 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Ihana!
Tuon peiton alla sitten torkkuu makoisat päiväunoset.
Lämpöistä päivää!

MariJ kirjoitti...

Hyvää nimipäivää myös sinulle! :)

Neferi kirjoitti...

Tuosta tulee takuulla hyvän näköinen.

Auli kirjoitti...

Hienoa tulee. Minulla on nyt se bavaria kirja, ja täytyy sanoa, että sun ohjeet on ihan yhtä hyvät kuin siinä. Meinaan kyllä vielä esitellä kirjan blogissani kunhan ehdin.

Ihalaiska kirjoitti...

Tulee varmaan aivan ihana peitto!

Sirpa kirjoitti...

Wau,tuosta tulee Ihana!

Tintti kirjoitti...

Hyvältä näyttää.
Mullakin on suunnitelmissa tehdä sohvatyynynpäälliset tällä tekniikalla.

Pirjo kirjoitti...

Varmasti tulee kiva tuosta peitosta ja onhan tässä koko loppuvuosi aikaa tehdä ;) Nyt ei kyllä yhtään tee mieli neuloa kun lanka ei luista yhtään!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa! Ihana peitto tulee!!! Täällä uusi lukijasi, tervetuloa myös romulyyli-blogiini toivottaa riitta sinikka.