lauantai 16. heinäkuuta 2011

Pesukintaat

KYH #21 ja #22 ovat odotelleet pöydänkulmalla jo hyvän aikaa, että saisin ( eli viitsisin) pääteltyä lankapäät. Aamulla minua odotti iso kuppi maitokahvia ja kunnon kimpale mansikkakermakakkua, ne nautittuani otinkin sitten hyvillä mielin neulan käteen ja päättelyt sujuivat melkein itsestään :) Ravitseva aamiainen, onneksi tämä ei ole tapa :)
Pesukinnaspari, joista toinen menee ystävälleni ja toinen jää pitämään minua puhtaana.


Toisen koukkusin puuvilla-kalastajanlanka-rouhea pellavalanka-kolmikolla. Kintaasta tuli karheahko, kuten oli tarkoituskin:

Toiseen käytin keltaisen puuvillan kaverina Kotiväki Coloria (juujuu, taas) ja siitä tuli pehmoinen, sopiva herkemmälle hipiälle siis:

10 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Ai kun kätsy idis, mitenkäs mulle ei oo tullut mieleenkään tehdä noita pesulappusia ollenkaan. Tämä pannaankin korvan taakse odottamaan toteutusta.

Anonyymi kirjoitti...

Mmm,ihana aamupala =) ( itse join kupin mustaa kahvetta ) Toimivan näköisiä pesulappusia!

Auli kirjoitti...

Ihania pesulappuja. Noita ideoita kannattais kyllä ottaa talteen! Voin kuvitella, että tuollaisella karhealla psulapulla olis hyvä meikäläisenkin rapsutella kutisevia sääriä saunassa!

Sirpa kirjoitti...

Kivoja pesukintaita! Koukkuaminen sopiikin noihin hyvin! Ja kun tekee erilaisilla langoilla,saa tosiaan pehmeämpää tai karheampaa,hyvä idis! :)

Neferi kirjoitti...

Hienot kintttttaat.

Pitäisiköhän tehdä mansikkakakkua, että saisi vähän puhtia :)

Zelda kirjoitti...

Näppäriä ovat - totta totisesti:)

Paula Kristiina kirjoitti...

Just niin sen näköiset että ei kun saunaan:D Kiva idea tosta vois otta talteen! Mansikka aamiaista olen itsekkin nauttinut täällä mökillä(metsämansikoita), kyllä ne on hyviä!:D

Tarina kirjoitti...

Hmmm... lieneekös siellä ollut sellainen aamu, jotta pitäisi ONNITELA?
Pesukintaat ovat käytännöllisiä.
Muistutit kätsystä vinkistä akkainviikon nimpparikorteista.
Miellyttävää lauantaiehtoota!

Mari kirjoitti...

Itsekin ajattelin, että näitä voisi tehtailla tiskikukkien lisäksi lahjavarastoon. Tarina: Ei mitään merkkipäivää, mut vaan joskus yllätetään ihanasti :)

Anonyymi kirjoitti...

Kätevä, tällaisen voisikin tehdä!