sunnuntai 7. elokuuta 2011

Ulkoasu työn alla

Koittakaa kestää tätä blogituunaus-yrittelyäni... Luulin tekeväni kokeiluja piilossa(en tallentanut/julkaissut) mutta hupsista vaan, täällähän nämä keskeneräiset räpellykset pönöttävät, enkä saa entistä mallia enää palautettua, huoh.
Muuten olisin jo hyvinkin tyytyväinen, mutta en onnistu vaihtamaan tuota keskiosan valkoista taustaväriä. Kuten kellonajasta huomaa, olen  takunnut tämän kanssa jo hyvän aikaa ja unikiukkua pukkaa.
Loistovinkkejä vastaanotetaan :)

Nyt hyvää yötä kaikki ihanat, aamulla jatkan taas harjoittelua...

Edit: No niin, olen kohtalaisen tyytyväinen ulkoasuun ja annan sen levätä jonkin aikaa, jotta silmä tottuu :)

7 kommenttia:

eevamummo kirjoitti...

Hyvähän tuosta tulee. Minun pitäis tulla sinun 'oppiisi', koska haluaisin nuo 'lootat' tuonne ylös, enkä osaa...olis kiva vähän uudistaa välillä...

Mari kirjoitti...

Ja harjoitukset jatkuu, heh aika hauskaa näitten opettelu.

Eevamummo: Tein yläkuvan niin, että latasin valitsemani kuvan tuolta shabbyblogs.comista(nappi ylävasemmalla) ja lisäsin sitten blogini otsikon siihen kuvankäsittelyohjelmalla. Sitten siirsin koko höskän kuvana ylätunnisteeksi.

Pirjo kirjoitti...

Minäkin olen jo vähän niinkuin luovuttanut oman blogini ulkoasun suhteen kun en saa siitä mieleistä enkä jaksa tapella.. Pitäis olla nörtti että osais.. Mutta täällä nayttää minusta ihan kivalle! :)

Henna kirjoitti...

Tuunailehan rauhassa :) Kauniilta näyttää pohja nytkin :)

Itsekin aion ruveta samaan hommaan, on vain tosi aikaa vievää ja työlästä...kun en ole mikään tietsikkanero ;)

Mukavaa sunnuntaita :)

Auli kirjoitti...

Joo... tuo on aina haasteellista... Pitäis itseäkin ottaa niskasta kiinni ja tehdä jotain.

Zelda kirjoitti...

Kivalta näyttää - minulla on myös jo jonkin aikaa ollut tuollainen tunnistekuva tehtynä vaan kun en ole rohkaistunut sitä blogiin laittamaan:), vielä.

ellu kirjoitti...

Kivalta näyttää.
Tuttu tilanne. Luulee tehneensä hyvääkin jälkeä ja hupsista. Blogissa se näyttää ihan erilaiselta ja tekstit on hypänny ties minne. Siinä kun korjailet, niin kohta on sekaisin koko sivusto.