perjantai 7. lokakuuta 2011

Viikon varrelta

Kuluneen viikon aikana olen kouluhommien lisäksi ehtinyt saada jotain muutakin tehtyä. Nämä pienet olgasukat ja samalla kuviolla neulottu huivi päätyivät ystäväni tyttärelle. Äiti olikin jo saanut omat olgansa aikaisemmin. Lämpöisiä varpaita syksyn puuhasteluihin!Poikkesin Adlibriksen alennusmyynnissä ja tilasin pari sukkakirjaa. Varpaista varteen on seuraavana opettelulistalla :)Riihimäen Vahinkopalvelusta löysin Novitan 7 veljeksen raitalankoja oikeinkin mukavalla hinnalla. Koko läjä lähti meille, ehkä onneksi näitä ei ollut enempää...Lopuksi vielä vilaus tekeillä olevaan neuleeseen. Novitan kevät 2010 bongasin kivan hihattimen, jota lähdin rohkeasti kokeilemaan raitalangasta. Neule on jo takakappaleessa ja mieltäni kaivelee se, että olisi pitänyt kuitenkin valita tälle mallille yksivärinen lanka..hmm..


Kuvan yläreunassa nököttää rakkaat puikkovahtini. Kauniisti sorvatut puiset päät kestävällä kumilangalla yhdistettynä.

Nyt, kun sain päivitettyä kuulumiseni, niin painun teidän blogeihinne hämmästelemään mitä kaikkea ihanaa maailmaan onkaan taas syntynyt :) Leppeänlämpöistä viikonloppua!

7 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kauniit sukat ja kaulaliina!

Paula Kristiina kirjoitti...

Kauniit sukat ja kaulaliina,raikas väri! Minäkin olen tilannut tuon varresta varpaisiin ja odottele sitä postiin. Mukavia lankalöytöja ja ihan kivan näköinen tulee hihattimesta raitaisenakin:D Mukavaa viikonloppua!

Pirjo kirjoitti...

Oletpas sinä ehtinyt taas vaikka mitä, toivottavasti maltat viikonloppuna hieman huiliakin =)

Tarina kirjoitti...

Kaunis neito sai nätit vilustumisen estäjät.
Onni potki sinua syylingillä, sait kauniita lankoja.
Ihanan pirteä jakku puikoilla.
Ihastuttavaa viikonvaihdetta!

Neferi kirjoitti...

Neitokainen on ilmiselvän tyytyväinen neuleisiin.

Hihattimesta tulee oikein hyvä raitalangasta.

Mukavaa viikonloppua.

Aarnilintu kirjoitti...

Minua kiinnostaisi myös opetella ensinnäkin neulomaan sukat varpaista alkaen ja sitten vielä kaksi sukkaa yhtä aikaa. Joten tuota kirjaa olen kyllä katsellut sillä silmällä.

Weba kirjoitti...

Ihana blogi. Tulin heti vastavierailulle, kun olit eksynyt minun blogiini. Minulla on kirjastosta lainassa suloisimmat sukat kirjat ja tykäistyin kovasti. Jos tulee vastaan ale korista, niin lähtee takuulla mukaan.