maanantai 12. joulukuuta 2011

Loma!

Hei kaikki ihanat! Nyt on koulukiireet tältä vuodelta ohi ja viimeisestä tentistäkin napsahti täydet pisteet! Havupuiden tunnistus ja tieteelliset nimet tuli siis lähestyvän joulun kunniaksi hoidettua kunnialla kotiin :)

Kuva Mantasta voisi olla kesäinen, vaan otoshan on joulukuulta! Missä viipyy lumi ja pikku pakkanen?

Käsityörintamalla on tapahtunut paljonkin, mutta kuten arvata saattaa, kaikki on kääriytymässä lahjapapereihin. Kuvia ei siis vaan voi laittaa. Perheessä on myös kaiken hyvän lisäksi riehunut kurja nuha-yskä, johon on jouduttu hakemaan jopa antibiootteja. Minulla tauti on vasta hurjistumisvaiheessa, kun muilla se on jo ohi menossa.

Liityin ystäväni kutsumana Sharewoodin hyväntekijäksi. Hauskaa klikkailua ja metsän kasvatusta ilman oman rahan käyttämistä. Jos kiinnostuitte, niin allaolevasta linkistä voi poiketa kurkkaamaan:


8 kommenttia:

Daisy kirjoitti...

Onnee tenttimenestyksen johdosta. Ja hyvää joulua myös.
Kiitos kivoista virkkausvinkeista kuluvan vuoden aikana.

Mammutti kirjoitti...

Niin se on maa enemmän keväinen kuin jouluinen ja meillä nurmikko kasvanut turhan pitkäksi, muttei se märkänä leikkaannu. No, olkoot ilmat mitä vaan, niin Joulu tulee jo lujaa vauhtia ja viimeisiä lahjoja täällä tehdään... Hyvää Joulun odotusta, myös kissoille!

Neferi kirjoitti...

Onnea :).

Näyttäisi muuten kesältä, mutta taivaalta tippuu räntäröntsyjä...

Aarnilintu kirjoitti...

Onnea, mukava joululahja ja kiva lähteä lomille onnistunut tentti takana! Kyllä juuri noin lumettomalta näyttää täälläkin, paitsi että kissa olisi ihan märkä eikä ehkä uskaltautuisi ulos ollenkaan, kun ihan koko ajan sataa.. Onneksi joulu ei ole säästä kiinni, joten kyllä se kuulemma tänäkin vuonna tulossa on:)

ellu kirjoitti...

Onnea onnistuneesta tentistä!
Rauhaisaa Joulunaikaa!

Tarina kirjoitti...

Hyvää ja tunnelmallista Joulua!

eevamummo kirjoitti...

Rauhallista Joulua!

Jaana kirjoitti...

Jouluja vaan!