torstai 13. tammikuuta 2011

Päälliköt esittäytyvät

Herra Ylipäällikkö vaihtoi henkilökuntaa, kun ostimme tämän talon. Pienen alkuvierastamisen jälkeen on yhteiselo ollut leppoisaa, kunhan uusi henkilökunta vain tietää paikkansa! Manta-nimen historian kuulimme väistyvältä henkilökunnalta ja totesimme, ettei nimi varmaankaan miestä pahenna, ei edes naisen nimi :)


Mantan iäksi on arvioitu 8-10 vuotta, joten lukuisa määrä hiirestysvuosia on toivottavasti vielä edessä. Suuri rakkaus on jo kasvanut Mantan ja henkilökunnan välille.Neiti Apulaispäällikkö saapui meille viime keväänä, kun edellinen palvelija sairastui astmaan. Cindy käyttäytyy ennemminkin kuin koira, mutta kyllä tuo vahvasti kissalta näyttää, totesimme seurattuamme alkuviikkojen touhuja. Cindy rakastaa kaikkia ja kaikkea. Rakkaus on niin rajua, että tavarat tippuvat hyllyiltä ja pöydiltä ja palvelusväen vatsanahka on rei'illä pikku leipomistuokion jälkeen.

Cindyn suosikkipeli on korkinmetsästys ja sillä pelaaminen. Lepohetkinään hän ottaa matolla takan edessä takkaa. Cindy on jotakuinkin 10- vuotias.

3 kommenttia:

lintulepakko kirjoitti...

Söpökkäitä otuksia. Mullakin on joskus ollu kissa!

seijastiina kirjoitti...

No voi kun on sitten ihanat kissat, kissablogit minua kiehtoo, siksi tännekin eksyin.
Jos sopii, saanhan jäädä?

Mari kirjoitti...

Hei Lintulepakko ja Seijastiina,
Päälliköt kehräävät kehuillenne armollisesti :)

Tervetuloa Seijastiina, koitankin laittaa kisujen kuulumisia aina aika-ajoin.