torstai 24. maaliskuuta 2011

Kaukosäätimen kuningatar


Meidän perheessä on ihan selvää, kenen lempiohjelmia sitä katsellaan :) Toki nöyriä kanavanvaihtopyyntöjä saa Cindylle esittää.
Vaikka ulkona tuuli paiskoo ja riepottaa, niin minulla on silti oikeinkin hyvä mieli. Läpäisin kukkatunnistustentin viimeistä kirjainta ja väliviivaa myöten oikein! Ooh, kun olen tyytyväinen. Nautin tästä nyt hetken ja palaan sitten ahertamaan seuraavaan tenttiin...

Sain eilenillalla Lilalta tunnustuksen, josta jo edellisessä viestissä kirjoittelinkin. Kiitos vielä kerran. Eilen olin niin väsynyt, etten millään jaksanut alkaa linkittämään niitä, joille haluan tämän eteenpäin laittaa. Olen löytänyt niin monia käsittämättömän hyviä blogeja, joiden takana on selkeästi valtavan upeita tyyppejä. Koska olen todella vihreä näissä tunnustusten vastaanottamis- ja eteenpäinlähettämisasioissa, niin en edellisen(ensimmäiseni) tunnustuksen yhteydessä tajunnut, että saman tunnustuksen voi lähettää jollekin, jolla sellainen jo on!
Hahaa, nytpä tiedän paremmin, joten laitan tämän tunnustuksen Neferille, Aulille, Tintille, MariJ:lle ja Zeldalle.
Koittakaa kestää, tiedän että teillä on taatusti tähän jo vastattuna, mutta kun minä halusin laittaa tämän vielä kerran, juuri teille :)

4 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Kiitoksia suuresta kunniasta ja onneksi olkoon tentin suorittamisesta. Otan ilolla vastaan :).

Tänään tulee lunta tuulen kanssa...

Tintin kirjoitti...

Kiitos! Olen otettu :-D

Auli kirjoitti...

Kiitos vaan, lämmittää mieltä. Kissatkin kiittävät! Hyvää viikonlopun alkua!

MariJ kirjoitti...

Kiitos! Minulle ei vielä tätä ollutkaan kukaan laittanut. :)