torstai 17. maaliskuuta 2011

Mummot etenee

Helmikuussa aloittamani mummonneliöpeitto etenee omaa tahtiaan. Pikkumummoja teen lähiviikoilla koulussa ja yhdistelen niistä sitten isomummoja kotona. Nyt syntyi jo ensimmäinen isoisomummo :) Ehkäpä tämä on jo ensi talvena käyttövalmis? En alkanut palasia tässä vaiheessa vielä  höyryttelemään, joten koittakaa sietää kuvassa näkyvät kuprut ja töyssyt. Valitsin mustikka-mummojen reunustusväreiksi jotakuinkin ko langasta löytyviä värejä. Isoisomummojen reunustusvärillä ajattelin hiukan rauhoittaa kokonaisuutta. Mielestäni kuitenkin vaalea kanervanväri istuu tähän mustikkametsä-ajatukseen ihan hyvin. Valkoisen käyttäminen isomummojen yhdistämisessä jo hiukan kaduttaa, tuumin siinä vaiheessa, että se raikastaisi kivasti. No näillä mennään :)
Lopunkaiken, varmasti lämmin torkkupeittohan tästä joka tapauksessa tulee.

6 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Kaunis peitto tulossa! Tuo aiempi hempeä setti on todella kaunis!

MariJ kirjoitti...

Tuo väriyhdistelmä on tosi hyvä! :) Itselleni tulee mieleen, että istun mummonmökin sisällä katselemassa valkoreunaisten ikkunaruutujen läpi metsän mustikkamättäitä. :) Oikein hyvä ja rauhallinen kokonaisuus tuosta näyttää tulevan!

Neferi kirjoitti...

Tuosta tulee tosi kiva sommitelma :)

Mari kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)
Kaimalta tullut ajatus mummonmökin ikkunaristikoista pelasti päiväni: juuri näin minäkin nyt näen asian, kun palasia katselen.

Tintin kirjoitti...

Mulle tuli sama mielikuva ikkunoista kuin MariJ:lle :-)

Auli kirjoitti...

Hienon näköisiä tilkkuja ja kokonaisuuskin alkaa jo hahmottua! Mustikka on mun mielestä kivan värinen lanka. Itsekin pähkäilen mummonneliöpeiton kanssa. Tekis mieli aloittaa, mutta kun muutama tilkkupeitto on vielä kesken... Vanhin ollut jo varmaan 15 vuotta :(