lauantai 30. huhtikuuta 2011

Viisikulmainen matto

Koulukiireet helpotti hetkeksi ja ulkonakin alkoi sadella, joten joudin istahtamaan ja kirjoittamaan hetkeksi. Ensialkuun: Oikein mukavaa vappua kaikille! Kun on useampia projekteja käynnissä ja muutenkin kaikenlaisia rautoja tulissansa, niin joskus sitten sattuu niin, että kaikki vaativat kiireistä huomiota samanaikaisesti :) Viimeiset pari viikkoa olen toivonut, että joko vuorokaudessa olisi tunteja roimasti enemmän tai että voisin multiploitua edes vähäksi aikaa.
Jotain on sentään käsityörintamallakin valmistunut. Kuten jo aikaisemmin mainitsinkin, niin bongasin tämän viisikulmaisen maton idean Kummitustalon kuvakirjasta. Virkkasin maton paksusta lumppulangasta ja reunuksen tein Crochet borders-kirjan 101 mallin mukaan. Aikas minttusuklainen herkku tästä tulikin :)
Pikkuisen vielä pingottelua ja höyryttelyä, niin viimeisetkin mutkat oikenevat. Maton halkaisijaksi tuli himppasen yli 140 cm.


Paiskoin kuistin räsymatot nurkkiin kuvauksen ajaksi ja voi miten matto sopiikin tuohon lattian harmaaseen väriin. Siitä, että kuisti on ollut kuvauspaikkana voi huomata, että uurastin raivaustöissä ja sain kuistin tekstiilejä vaille valmiiksi! Jipii! Nyt voi hyvillä mielin puhallella ompelukoneen pölyjen alta esiin ja surautella verhot, tyynyjen päälliset, pöytäliinat ja muut tarpeelliset kangasjutut. Huomenna lisää kuvia kuistin asukeista.

6 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Kaunis matto! Eikö noinkin ison maton virkkaaminen ole raskasta hommaa.
Hauskaa Vappua!

Neferi kirjoitti...

Ei meinaa millään saada kommenttia lähtemään, kokeillaanpa vielä IEn kautta..näyttäisi toimivan nyt sillä selaimella...

Kivaa saada uusia tekstiilejä.

Mukavaa vappua.

MariJ kirjoitti...

Kaunis matto!

Tarina kirjoitti...

Mahtava matto ja maton malli tulee ihanasti esiin vaalealla lattialla!
Minähän kiltisti oottelen kuistin uutta kevätkesä ilmettä.
Wallatonta Walpuria!

Zelda kirjoitti...

Onpa hieno! Iloista vappua:)

Mari kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista :)
Mammutti: Oli se jo aika raskasta loppumetreillä, sillä en sitten isommaksi mattoa kasvattanutkaan.