sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kissojen huvipuisto

No juu, ehkä vähän harhaanjohtava otsikko, mutta oletteko huomanneet, miten kissat osaavat ottaa puutarhasta ja kaikenlaisista rakennelmista ilon irti? Meillä Cindy uskoo olevansa omenapuihin kiipeämisen erikoisammattilainen ja osaa edetä puiden oksistossa niin etu- kuin takaperinkin, ihan vaan joskus saattaa nolosti tömähtää maahan. Cindyltä se on todella hyvin, sillä kömpelömpää kissaa en ole koskaan tavannut :)
Manta tykkää tikapuista ja taiteilee lisäksi kaikenlaisten ohuiden rimojen päällä kuin trapetsilla konsanaan. Pääasiassa Manta kuitenkin keskittyy puutarhanhoitoon palvelusväkeä vahtien ja silityksiä vaatien :)

Mantalla on omakin viljelys, jota herra hoitaa suurella antaumuksella ja vahtii mustasukkaisesti, ettei Cindy pääse lähellekkään. Kyseessä on tietysti aitokissanminttu. Ensin puskaa kuuluu nuuhkia tarkasti, sitten valikoidaan nirsosti pari herkullisinta lehteä ja pureskellaan ne. Lopuksi kieritään maassa puskan ympärillä ja sitten otetaan torkut keskellä viljelystä :) Sama toistetaan seuraavana päivänä.

6 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Voi kun he on ihania :)

Zelda kirjoitti...

Täytyyhän sitä kisseillä harrastukset olla, niih:) Ihania!

Pirjo kirjoitti...

On ne vaan niin hauskoja nuo kissat :)

Neferi kirjoitti...

:)

Anonyymi kirjoitti...

Kylla, luultavasti niin se on

ArualMaria kirjoitti...

Suloiset katit! Ooh, teillä kasvaa ihan kissanminttua... :)