maanantai 30. toukokuuta 2011

Voihan KYH sentään :)

Tolkuttoman arpomisen ja määrättömän jahkailun jälkeen päätin ottaa itseäni niskasta ja laittaa osallistumisilmoitukseni tämän vuotiseen KYH-tempaukseen. Huomioni on nyt tovin aikaa ollut kaikessa muussa kuin käsitöissä (paitsi kesäkassi 2011 on juuri valmistumaisillaan).
Olen varma, että KYH laittaa taas käsityömoottoriini vaihteen jos toisenkin päälle ja käynnistyksen jälkeen kaasujalka tulee olemaan raskas :)
Olen opetellut Bavarian-virkkausta, joten tällä tekniikalla tulen tekemään varmasti joitakin aloituksia:

Virkkasin tuon koelapun ikuvanhoista puuvillalangoista. Seuraavan teen varmaankin villalangasta. Kirja on nimeltään Learn to do Bavarian crochet ja sen julkaisija on Annie's Attic. Muistaakseni ostin sen(kin) Amazon.com.uk:sta.
Toinen kirja, jonka ohjeisiin aion tämän hullutuksen myötä perehtyä on myös Annie's Attic:n ja se on Double-ended hook stitches. Siis pyöröpuikkokoukkuamista.
Koska tein päätökseni osallistumisesta vasta nyt, niin en ole vielä todo-listaa tämän pitemmälle rakennellut. Kadehtien olen lukenut muiden blogeista heidän täsmällisiä suunnitelmiaan ja lankavalintojaan. Noh, ehkä tämän ja huomisen aikana saan muutaman aloituksen jo mietittyä vähän valmiimmaksi, saas nähdä :)

6 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Hauskan näköinen virkkaustekniikka ja vintiltä löytynyt peitto on upea.
Inspiroivia Päiviä!

Henna kirjoitti...

Kaunista virkkaustekniikkaa :) minäkin haksahdin KYH:een mukaan, eikä kyllä ole mitään suunnitelmalistaa minullakaan... mutta eiköhän sitä jotain keksi :)

Mari kirjoitti...

Kiitos Tarina kannustuksesta!
Henna: Ajattelin miettiä osan valmiiksi ja jättää kuitenkin hetken mieliteoille tilaa :))

Neferi kirjoitti...

Kivan näköistä virkkausta :).

Auli kirjoitti...

Kiva terkniikka, tai kivan näköinen, minulle se on entuudestaan outo. Kyllä se kyh siitä sujuu, itse en meinaa ottaa mitään hirveetä stressi...

Pirjo kirjoitti...

Juu, ei ole täälläkään mitään KYHäilylistaa tehtynä, joten nou panic! :)