keskiviikko 31. elokuuta 2011

Kaikenlaista sekalaista

Yli viikko on hujahtanut niin, etten ole blogia päivittänyt, hyihyi minua! Olen kohdannut useana päivänä ongelmia päästä omaan tai muiden blogeihin, joten annoin internetille hetken lomaa hyökkäyksiltäni ja koitan nyt taas, josko onnistuisi. Harmittaa todella isosti, kun en ole päässyt näkemään kaikkia ihania luomuksia, joita olette tällä aikaa tehneet.

Sadonkorjuu- ja säilöntäkaaos senkun jatkuu, onneksi loppu häämöttää jo hiukan lähempänä. Ei vaan, eihän tälläistä kukaan pakosta tee, nautin joka hetkestä :)

Kissat, talon valtiaat, ovat hiukan kyllästyneitä siihen, että henkilökunnalta ei liikene riittävästi huomiota heille. Henksussa on muutenkin nyt vaje, kun miespuolinen on ollut jo viikon reissussa Saksassa. Olen koittanut jakaa huomiota molemmille tasapuolisesti, vaikka välillä se aika haasteellista onkin. Manta kun on ottanut minut henkilökohtaiseksi avustajakseen ja Cindy sitten taas on valinnut sen miespuolisen. Kisujen välillä on ollut havaittavissa sekä keskinäistä mustasukkaisuutta että ikävää puuttuvaa laumanjäsentä kohtaan.


Silitä mua!


Viihdytä mua!


Mulla on niin ikävä...


Voitin taannoin ekaa kertaa blogiarvonnan ja voi mahdoton, miten olin siitä innoissani! Voittoposti saapui loppuviikosta ja sittenkös vasta olinkin innoissani :) Kuoresta tupsahti tositosi punaista Vuorelman Vetoa! Oooh, kiitos Simpura!


Kuvassa lanka näyttää liian oranssilta, oikeasti se on niiiin hyvä punainen.

Lähden perjantaina viihtymään viikonlopuksi Berliiniin, miespuolinen laumanjäsen kun vapautuu myös sopivasti hommistaan viettääkseen kanssani pari kivaa lomapäivää.
Googlailin Berliinin lankakauppoja ja löysinkin pari lupaavalta vaikuttavaa. Onko teistä kellään salaista sisäpiiritietoa ko kaupungin hyvistä lankapaikoista? En ole Saksassa aikaisemmin käynyt, joten en edes tiedä lankojen hintatasosta. Vinkkejä vastaanotetaan erittäinkin mielellään :)
7 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Mukavaa reissua.

Hehhe, kissat osaavat pitää henkilökunnan varpaillaan...

Ihalaiska kirjoitti...

Valitettavasti en osaa antaa sisäpiirin vinkkejä Berliinin lankakaupoista, vaikka se on yksi suosikkikaupungeistani. Mukavaa lomaa Berliinissä!

Auli kirjoitti...

Berliini on mun unelma... Mahdanko koskaan päästä sinne. No, silti itsestäni se on kiinni. Mun laumaeläin vaan on vähän koti-ihminen...
Kissat on rentoja tyyppejä, just silloin kun ne haluaa!
Hienoa matkaa!!

Tarina kirjoitti...

Viihtyisää matkaa ja onnittelut upean värisen langan omistajalle!

Simpura kirjoitti...

Hauskaa reissua!

Onneksi lanka saapui perille, minä jo luulin postin hukanneen. Alkumetritkin kun olivat jo hankalia:)

Pami kirjoitti...

Minulla on blogissani sinulle jotain kuuluvaa!! :-)

Tintti kirjoitti...

Enpähän ole tuota Vetoa koskaan kokeillut. KAunis on väri.