torstai 18. elokuuta 2011

Kiitos tunnustuksesta Linda!

Sain Lindalta tunnustuksen ja olen jälleen aivan hämmentynyt tästä huomiosta. Iso kiitos Linda, pelastit päiväni täällä tenttiin tankkaamisen keskellä ja muistutut, että on sitä elämää tenttien ohellakin!


Tämän loistavanvärisen kukkasen mukana kiertää kymmenen kysymystä, joihin tässä koitan jotain vastailla:

1. Suosikkiväri   - sitä minulla ei oikein ole, punainen, harmaa ja musta nousevat usein muiden värien yläpuolelle, mutta fiiliksestä ja päivästä riippuen mikä väri milloinkin on se ykkönen. EN pidä hempeän vaaleanpunaisesta tai vaaleansinisestä, siis niistä äklön imelistä sävyistä :)

2. Suosikkieläin  - hiiri... No hehee, kissa tietysti, kissakissakissa.

3. Suosikkinumero  - Kyllä se on ykkönen, kerron silläkin riskillä, että tiedän asian joissakin herättävän negatiivisia fiboja...

4. Suosikki alkoholiton juoma  - mustaherukanlehtijuoma, vadelmamehu, omena-porkkana tuoremehu, nämä siis omasta tuotannosta tuoreista aineksista ilman lisäaineita :)

5. Facebook vai Twitter?  - Juuh, ei sitten kumpikaan. Paineen, välillä kovankin sellaisen alla en ole antanut periksi. Näen nämä molemmat aikarosvoina ja aikaa juuri minulla ei ole liikaa. Bloggaamisen ilon itselleni suon ja that's it.

6. Intohimosi  - jahhah, suklaa, langat, kirjat, käsityöt, puutarhurointi, kissat, sanoinko jo suklaa?

7. Saada vai antaa lahja  - Antaa ja saada. Onnistunut lahja on ilo antaa ja tuottamaansa mielihyvää muistelee pitkään. Epäonnistunut lahja taasen on hiukan kiusallinen molemmille :) Lahjan saaminen on mukavaa, mutta osaan myös ostaa itse itselleni lahjoja, joten tässä suhteessa taidan olla riippumaton.

8. Suosikkikuvio  - Eos, ehkä minulla ei ole sellaista?

9. Suosikkiviikonpäivä  - Kyllä se jotenkin viikonloppuun asettuu... Taitaa se lauantai olla kaikista mukavin, kun tietää, että ihana sunnuntai on vielä edessä :)

10. Suosikkikukka  - Arrrgh, tällä hetkellä ei mikään. Olen tankannut päivätolkulla perennojen, 1-vuotisten ryhmäkukkien, puiden. pensaiden ja köynnösten tieteellisiä nimiä tenttiä varten. Ne ei ole helppoja.


Tätä tunnustusta tulisi jakaa eteenpäin, mutta olen huomannut tämän risteillen jo ympäriämpäri blogeja jonkin aikaa. Jos joku haluaa ihanan kukkasen tuosta itselleen napata ja avautua näihin kysymyksiin, niin olkaa hyvät! Mielelläni kyllä luen muiden vastauksia näihin kysymyksiin :)


Pitäkää peukkuja perjantaiaamun tunnistus-koitokseen!
1 kommentti:

Tarina kirjoitti...

Suklaan makoista viikonloppua!