sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Messuhankintoja

Mahdottoman hauskan ja inspiroivan messureissun saaliina tuli hankittua kaikenlaista kivaa ja tarpeellista sekä aimo pläjäys joululahjuksia. Ruuhka oli puolenpäivän jälkeen hurja, onneksi menimme heti aamusta roikkumaan jo valmiiksi ovenkahvaan, niin onnistuimme kiertämään melkein koko C-hallin kohtuullisen väljästi ja rauhassa.

Lankaa kertyi ostoskasseihin jotakuinkin 4 kiloa tai ehkä vähän yli, en ole uskaltanut laskea täsmällisemmin :)  Enkä oikein kehtaa riehaantumiseni tuloksia tänne edes kuvata... Eilisilta meni uusia lankavyyhtejä ja -keriä silitellessä aika rattoisasti. Joululahjoiksi löysin ihania juttuja, joita en tänne nyt kuvaa salaisuuden säilyttämiseksi.

Itsekkäästi itselleni ostin nämä kauniit nauhan- ja nyörintekolevyt Alice A:n osastolta. Etukäteen olin päättänyt hankkia neuleharpun messuilta ja kuinkas ollakkaan, samalta osastolta sitten tilasin ison puisen neuleharpun. Kyllähän ihmisellä pitää kaikenlaisia käsityövärkkejä olla, eikö vaan?Kallomaijan pöytä pysäytti minut täysin. Tämä kolikkokukkaro oli niin saatava. Pussukka on sen kokoinen, että sinne sujahtaa niin kortit, kännykkä kuin muukin pikutavara yhtäaikaa.


Jalat väsyneinä, mutta mieli virkistyneenä ajelimme messuilta illanhämyssä kotiin. Kyllä olikin kiva reissu!

Edit:
Kehtaisinko kuitenkin vähän vilauttaa lankaläjää, sillä aika kohtuullisena pidän tätä määrää vielä. Tässä pari lankahankintakuvaa, Cindyllä ja ilman :)10 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Laita nyt langoistakin kuvaa tänne ;)

Auli kirjoitti...

Enpä nähnyt sinua ja takkiasi siellä. Oli siellä niin paljon väkeä että huh huh! Silti kivaa oli!

Mari kirjoitti...

Kiitos kehoituksesta Heli, nyt on lankojakin esillä :D

Auli: Ihme olisi ollutkin, jos siinä ruuhkassa olisi törmätty!

Zelda kirjoitti...

Mukavat ostokset sinäkin teit:) Juu, ruuhka oli melkoinen jo perjantaina, enkä uskalla edes kuvitella mitä sitten lauantaina.

Aava kirjoitti...

Wau, mikä vuori! Tuosta riittääkin vähäksi aikaa. Menimme messuille vasta puolilta päivi ja hyvä kun eteenpäin pääsi.. :)

Neferi kirjoitti...

Hyvät messuostokset :). Enpä ehtinyt sinne, vaikka Tampereella olinkin muissa asioissa, grrrr.

Lammas kirjoitti...

Mahtava saalis! Tykkään kovasti näistä lankakuvista, koska olen itsekin aikamoinen hamsteri.

Lumiruusu kirjoitti...

Minä tykkään lankakuvista vaikka oonkin täysin "neuletaidoton",teen vain laskettavia ristipitoja mutta tyttöni Ruusunpuna 15v kutoo kyllä.
Ihana valkoinen kissa Sinulla,meillä on kaksi
Norjalaista Metsäkissaa siskokset Melissa ja Namine...

-ja todella vaikea on ottaa valokuvaa johon ei toinen tai molemmat kisut tule kuvaan mukaan :D
Ovat AINA paikalla kun jotain tapahtuu :)

Aarnilintu kirjoitti...

Onpas hurjan näköinen tuo Kallomaijan pussukka, huh. Kiva lueskella näitä messutunnelmia mahdollisimman monesta blogista, kun en itse päässyt paikalle ollenkaan tänä vuonna. Lanka- ja nyörikiekot vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta hankinnoilta, en olekaan tuollaisiin törmännyt aiemmin. Ja lankaahan ei kai voi olla koskaan liikaa, siinähän ei ole edes Parasta ennen -päiväystä:)

Paula Kristiina kirjoitti...

Mulla jäi lankasaalis vähän pienemmäksi! Yritin minäkin katsella josko takkiasi ja sinua näkysi mutta oli kyllä väkeä ihan tuhottomasti. Mutta oikein mukava reissu meilläkin:D