perjantai 18. marraskuuta 2011

Messuille messuille!

Hei kaikki ihanaiset! Meinaan viettää koko huomisen lauantaipäivän Tampereen kädentaitomessuilla, aika yllättävää vai mitä :)  Olen luvannut itselleni, että jos ostatuttaa niin siitä vaan, ilman mitään päänsisäisiä mutinoita liian täydestä lankahyllystä tai opiskelijan laihahkosta lompuukista.

Jos lauantai on teidänkin messupäivä, niin saatetaan vaikka törmäillä :) Olisi aika kiva juttu saada mukaville blogitutuille ihan kasvotkin :)
Kiskaisen päälleni todennäköisesti tuon pinspiraation herättäjän, niin siitä tunnistaa ja voi tulla jutuille jos haluaa.
Käsityörintamalla on viikon varrella valmistunut useampiakin juttuja, luentojen lomassa. Koitan saada päättely-inspiksen päälle niin pääsen kuvaamaan näpertelyt tänne blogiinkin. Mutta nyt messumeininkeihin!

7 kommenttia:

Katjuksa kirjoitti...

Mukavaa messureissua! Itse en tänä vuonna pääse mutta ehkäpä törmäilemme tulevina vuosina Tampereella :) Nauti päivästä ja tunnelmasta, ja luultavasti pääset nauttimaan myös muiden messuvieraiden läheisyydestä, niin täyttä messuilla useimmiten on ;)

Paula Kristiina kirjoitti...

Messuille minäkin menossa!

Daisy kirjoitti...

Olisi mukava nähdä tuo pinspiraatiotakki livenä. En ole Treelle tulossa, kävin tosin täällä Lahdessa.

amuk kirjoitti...

Ihana takki . Aivan mahtavat värit !

Amalia kirjoitti...

Ehkä siellä sitten tavataan.

Auli kirjoitti...

Minäkin menen sinne ja jos näen tuon vaatteen niin varmasti morjestan!

eevamummo kirjoitti...

Olin jo eilen, joten oikein mukavaa messureissua!!