torstai 10. marraskuuta 2011

Torkkupeitto ja kuvaamisen haasteet

Sain alkuviikosta torkkupeiton valmiiksi, silittelin ja taputtelin sitä tyytyväisenä ja päätin ommella siihen vielä muutaman kukkasen somistukseksi.

Ommellessa totesin, että kyllähän tämä peitto on jopa niin kiva, että se ansaitsee vielä hapsureunat. Eilisen päivän hapsuja väkertäessäni ehdin kyllä jo miettiä muutamankin kerran päätöksen järkevyyttä, mutta valmista tuli ja tekijä oli entistä tyytyväisempi lopputulokseen.

Kovalla tohinalla kaivoin kameran esiin ja ajattelin pikaisesti napata yhden, korkeintaan kaksi kuvaa ja tuutata ne nopeasti blogiin. Heh. Kuvia tuli otettua varmaankin tusina, eikä niistä yksikään ole täysin mieleinen. Oikeesti hei, miten te taitavammat kuvaajat sen oikein teette? Peiton kuvaaminen niin, että se näyttäisi kokoiseltaan ja näköiseltään ei olekaan helppoa.

Seurustelee muiden lämmittimien kanssa:


 Lötköttää sohvan reunalla:


Ottaa asentoja lattialla:Roikkuu laiskanlinnan selässä ja rintamuksilla:Peitto on luonnossa isompi kuin kuvat antaa ymmärtää, sen sisään kääriytyy yksi viluinen aikuinen ihan helposti. Lankoina käytin vajaita keriä kaikenlaisia villoja ja villasekoitteita. Painoa kertyi liki kaksi kiloa. 

9 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Voi kuinka kaunis! Tuon alla kelpaa köllötellä!

Aarnilintu kirjoitti...

Voi, tykkään niin kaikenlaisista torkkupeitoista. Peitto jalkojen päälle lämmittämään kuten mummoilla ikään ja kutimet käteen niin on hyvä ja lämmin olo ja ilta sujuu rattoisasti:)

Prusiluska kirjoitti...

Ihana peitto, rauhalliset kauniit värit. Nyt on ollut niin synkkiä ja sateisia päiviä, että ei juuri ulkonakaan voi kuvailla. Ulkona kun kuvaa, niin valo on helpompi. Itse kaipaisin tontille silokallion, riukuaidan ja kauniisti harmaantuneen ladon ihan vaan kuvausmiljöön takia.

Neferi kirjoitti...

Oijee, hieno kuin mikä ♥.

Kamerassa on se ikävä puoli, että se ei valehtele...silmä täydentää automaattisesti esim. puuttuvat viivat ja korjaa vääristymät eikä näe pikku kupruja kokonaisuudesta ....kamerassakin pitäisi olla eikunäppäin...:).

Paula Kristiina kirjoitti...

Tosi kaunis torkkupeitto! Tiedän tuon kuvaamisen tuskan! Tulee otettua aina tusina verran kuvia eikä silti läheskään aina tunnu kelpaavan. Nämä sinun kuvat ovat kyllä ihan hyvät:D

Tuulikki kirjoitti...

Hieno peitto. Mitä vikaa näissä kuvissa on? Näyttivät minusta ihan hyviltä.

Simpura kirjoitti...

Ihana peitto ja ihan onnistunut kuvaus :)

Tarina kirjoitti...

Kaunis ja niin ihana torkkupeitto!
Hmmm... kyllä kuvia tulee joskus näpsittyä parikin tusinaa eikä silloinkaan aina löydä soppelia kuvaa.
Siis sellaista kuvaa, johon olisi täysin tyytyväinen.
Valon määrä on nyt niin onneton, jotta kuvistakin tulee suttuisia ja salama ei aina anna oikeutta kuvalle.
Antoisaa alkanutta viikkoa!

Neulisti kirjoitti...

Ihanan Ihana peitto!