lauantai 12. helmikuuta 2011

Lankojen ostamattaolemisen vaikeus


Jos ihmisellä on kotona hyllykaupalla lankoja, niin voisi kuvitella, ettei niitä tarvitsisi jatkuvasti hankkia lisää. En pysty pienimmässäkään ruokakaupassa olla etsimättä lankahyllyä ja silmäillä sen tarjontaa, tavarataloista puhumattakaan. Alekorien kohdalla iskeytyy käsijarrujumi, kunnes koko kori on pengottu pohjia myöten. Useimmiten, ei kuitenkaan ihan joka kerta(!) ostoskärryyn muutama lankakerä vierähtää.

Tänään olinkin sitten ihan vartavasten asialla. Päätin kokeilla, josko lankojen ostohimo tyydyttyisi joksikin aikaa, kun menisin oikein kunnon lankakauppaan serious-shoppaamaan. Kurvasin siis Tampereen Lankamaailmaan ja sukeltelin sydämeni kyllyydestä alekoreihin :)
Etukäteen olin päättänyt ostaa kuukauden lanka- alennuksesta näitä Eco-villalankoja, kaikki muu oli riemastuttavaa heräteosteskelua. Alla oleva kuva kertokoon osatotuuden, laitoin siihen malliksi muutamia keriä/merkki, joita kotiin tuli tällä kertaa kannettua. Langat vaan on niin ihania ja niitä vaan pitää olla riittävästi, kun inspis uuteen työhön iskee aikaa ja paikkaa katsomatta :)

1 kommentti:

Neferi kirjoitti...

Jaahas, jahka pääsen seuraavan kerran Tampereelle, niin on pakko käydä Lankamaailmassa.

Ihania lankoja :)