perjantai 11. helmikuuta 2011

Opinto "mummoja"

Tiivis ja mahdottoman mielenkiintoinen lähiopiskeluviikko on päättynyt. Oikein harmittaa, miten vikkelästi viikko taas hujahti innostavien opintojen parissa. Tältä jaksolta jo sitten saatiinkin huomattava määrä kotona perehdyttäviä asiakokonaisuuksia, tehtäviä ja selvitettävää, joten opiskeltava materiaali ei lopu ainakaan heti kättelyssä :)
Katselin maanantaina liki kateellisena, kun luokkakaverini virkkasi mummoja, eikä minulla ollut päähän edes pälkähtänyt ottaa käsityötä mukaan! Tiistaista eteenpäin mummopino kasvoi myös minun pulpetillani. Kolmen päivän tuotos oli 50 kpl.

Lankahyllyssä on työn alle pääsyä odotellut jo jonkin aikaa muutama Novitan Marjaretki mustikka-kerä. Marjaretkestä syntyi hauskan ja erilaisen näköisiä mosaiikki-mummoja. Koska lankaa ei ollut huimaa määrää, niin teen tähän peittoprojektiin vielä lappuja noilla mustikan eri väreillä, ehkä jopa yksivärisinä, saa nähdä.

3 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Hienoja tilkkuja olet virkannut. Minulla kans on pari viikkos mennyt mummoillessa. En ole silti montaa virkannut, neuvonut vain muuta virkkaamaan. Silti jo tytär haikaili torkkupeiton perään...

Mari kirjoitti...

Tämä (tuleva) peitto on menossa tilkkurekkaan, mutta seuraava sitten jo saattaisi minullakin löytää paikkansa kotisohvalta :)

Neferi kirjoitti...

Käsityö on kätevä olla mukana vähän joka paikassa. Minulla ainakin menee kynsien järsimiseksi, jos ei ole käsillä mitään tekemistä :D. Mummot ovat aina yhtä kivoja.