lauantai 6. elokuuta 2011

Tunnustus!

Tunnustukset lämmittävät mieltä ja saavat hyrisemään tyytyväisenä, voi mahdoton, miten tyytyväisenä :) Sain tämän herkku-tunnustuksen Lindalta, kiitoksia paljon!

Olen ollut viikon verran koulun etätehtävien maailmassa ja syvällä. Nyt on valmistakin sitten tullut ja voin antaa itselleni taas bloggailu-aikaa :)

Tunnustuksen mukana kulkee kolme mukavaa kysymystä. Osaltani vastaan niihin näin:

1. Lempiväri
Jahas, minulla ei ole vain yhtä suosikkiväriä, sillä punainen, harmaa ja musta kulkevat aikalailla rintarinnan. Lempivärini vaihtelevat myös fiiliksen, vuodenajan ja muiden muuttuvien tekijöiden vaikutuksesta. En pukeudu hempeän vaaleanpunaiseen, vaaleansiniseen tai keltaiseen, mutta niistä on joskus kiva tehdä ystäville neuleita.

2. Lempiruoka
Olen heikkona kaaliin, joten kaalikääryleet, -laatikko ja muut kaalihaudukkeet ovat herkkua! Ihan ykkönen on lammaskaali, jota laitan syksyisin ja talvisin aika useinkin.

3. Minne haluaisin matkustaa
Olen matkustellut kohtalaisen paljon, mutta suurena unelmanani olisi tehdä kuukauden-kahden mittainen reppureissu Uuteen-Seelantiin ja Australiaan.

Näyttää siltä, että tätä tunnustusta on jaettu eteenpäin aina kolmelle blogille, joten hankalan valintatehtävän edessä päädyin seuraaviin:

Mokkakissalle Ompeluseurakuntaan

Tintille Tintin luomuksiin

Pamille Pamin puminoihin

3 kommenttia:

mokkakissa kirjoitti...

Voi kiitos kamalasti. Tämä on elämäni eka tunnustus... Oooh. Mitä sen kanssa kuuluu tehdä??? Pitääkö luetella lempivärejä ja jakaa muille eteenpäin???

Pami kirjoitti...

Kiitos, kiitos, kiitos!! Olipa ihana yllätys! Laitetaanpa eteenpäin, kunhan seuraavan kerran päivitän blogiani.

Tintti kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!
Kaalilaatikko on minunkin herkkuani :-)