sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Remonttia ja osallistumishaluisia kissoja

Silloin, kun satunnainen remonttihäiriö iskee päälle, niin meillä tehdään hommia koko perheen voimin. Päälliköt paiskii urakalla päällikköhommia ja palvelusväki yrittää ehdotella mm valvontapaikan vaihtamista...


Cindy etsi tapettipöydältä liisterittömän kohdan ja valtasi sen tuiman jääräpäisesti. Manta puolestaan kiertää tutkimassa kätten jälkiä häntä pörhöllään ja laahaa samalla sahanpurut ja muut kivat roska-aarteet turkkiinsa.
Herraa ei nyt saatu taaskaan kunnolla kuvaan, hän kun potee pienoista kamera-allergiaa(kuten naispuolinen palvelijansakin). Cindy taasen tuntuu vain nauttivan linssiluteen roolista.


Tässähän siis remontoitiin käyttämättömänä olevan pääoven eteistilaa. Sokkeloinen tila jaettiin kahtia niin, että keittiöön kulku blokattiin seinällä ja kulku eteiseen tapahtuu vain kirjastohuoneen kautta. Keittiön puolelle jääneestä eteisen osasta tehtiin kauan kaipaamani 'pantry' elikkäs kunnon sisäänkäveltävä kuiva-ainevarasto tai ruokakomero.
Kunhan saan lattialistat paikoilleen ja muut 'pikkuhommat' tehtyä, niin laitan kuvia lopputuloksesta. Ensi kesänä päästään jo käyttämään pääoveakin, nyt on vaan nöyränä kuljettu palvelusväen ovesta :)


Olen nyt ollut käyttämättä rahaa lankoihin jo kuukauden. Se on aikamoinen saavutus minulta. Nyt, kun lankavarastoni on ollut kunnolla esillä ja jopa nätisti aseteltuna, niin voitteko kuvitella, lankakauppaan meneminen ei ole edes tullut mieleen(kuin ehkä pari laimeaa kertaa).

Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat! Oikein puuhakasta/rauhallista(valitse itse) sunnuntaita kaikille :)

5 kommenttia:

Tarina kirjoitti...

Pian se suvi on ja pääsette kulkemaan paraatiovesta.
Puuhakasta pyhäpäivää!

Auli kirjoitti...

Onnea remonttiin. Kissat on meilläkin kaikessa mukana, ja tiellä ;)

Zelda kirjoitti...

Tsemppiä remonttiin:) Ihanaa saada uudistuksia kotiin.

Neulisti kirjoitti...

Tuossapa se on helppo yrittää jatkaa tapetointia! :D

Aarnilintu kirjoitti...

Remontointi taitaa välillä kysyä sekä omia että kissojen hermoja, mutta sen seurauksena saa aina jotain uutta, puhdasta, käytännöllistä ja kivaa, joten tsemppiä urakkaan!