lauantai 18. helmikuuta 2012

Viikon varrelta

Nyt on toinen kiva viikko kasvihuoneharjoittelua takana. On ihan mahdottoman hienoa olla siellä kukkapaljouksien keskellä, kun ulkona on vaan lunta ja jäätä! Väriterapiaa parhaimmillaan, sanoisin :)

Uudet lukijat toivotan oikein lämpimästi tervetulleiksi, toivottavasti viihdytte hyvin tässä sekalaisessa sopassa!

Voitin taannoin Simpuran supinat-blogin arvonnassa yllätysvoiton ja voi mahdoton, mikä yllätys se olikaan, katsokaa ja ihastelkaa:


Tunnustuksia on myös tullut oikein kaksin kappalein, mikäs sen hienompaa!

Kytsätär haastoi minut vastaamaan näihin:


1. Käsityösi josta olet ylpein ja arvostat kovasti?
Tätä mietin pitkään, mutta yksikään työ ei oikein noussut toisen edelle. Yleensä olen kohtalaisen ylpeä, kun olen freestylenä saanut aikaiseksi jotain kelvollista.


2.Kaunein rakennus jonka olet nähnyt?
Arvostan vanhoja, kunnostettuja tai muuten hyvin pidettyjä maataloja. Jaksan aika loputtomiin tuijotella ja nautiskella nähdessäni maalaismaisemassa kauniin vanhan talon perinteikkään puutarhan ympäröimänä.
Kaunein rakennus lienee mummola, lapsuusmuistojen kultaamana kenties.


3.Laulu joka koskettaa syvästi?
Joka elämänvaiheessa lienee ollut jokin erityinen, koskettava laulu. Tässä pari matkan varrelta poimittua: Juicen Yölento ja Pelle Miljoonan Hyvää yötä (radio Luxemburg).


4. Minkä asian tunnet arjessa raskaaksi?
Useille naisille varmasti tuttu riittämättömyyden tunne painaa joskus kiireiden keskellä kovasti.


5.Mistä asioista nautit eniten arjessa?
Päivittäisestä tulien virittelystä, leivän leipomisesta ja kissojen palvelemisesta.


Tällä kertaa en laita näitä kysymyksiä eteenpäin, vaan toivon, että jos haaste tuntuu mukavalta, niin nappaat sen tästä.

Päälliköt ottavat sekaisessa kirjastossa rennosti ja palvelusväki on saanut seinän takana olevaa eteistä jo rempattua näin pitkälle:Toinen tunnustus tuli Aavalta Aavan nurkka-blogista. Aava haastoi minut listaamaan 4-5 ihanaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
No ihania blogejahan suorastaan vilisee, kaikki minun lukulistallani olijat nyt ensimmäisenä ja hirmusti muita, joilla vierailen satunnaisesti. Uusiin mielenkiintoisiin blogeihin törmään liki jokainen kerta, kun hiukankin surffailen :)


Taidan olla tämänkin ihanainen haaste-tunnustuksen kohdalla hiukan tylsä, enkä osoita sitä erityisesti kenellekkään, vaan yhteisesti kaikille.


Mukavan leppoisaa viikonloppua kaikille!
2 kommenttia:

Aarnilintu kirjoitti...

Tuossa eteisessänne näyttää olevan hauska pitsiliinalamppu, ihanan romanttinen. Hyvää viikonloppua!

Auli kirjoitti...

Teillä on kivan tunnelmallista. Onnea tunnustuksista!